Rottweiler NIEUWS / NEWS

lijn

2013

Zondag 17 november heeft Aruba Crni Lotos 1pl.Excellent jeugdklas behaald in Kortrijk,met de zeer goede hulp van onze vrienden " Gwen ,Sonya en Patrick" die zich ook hadden ingeschreven met Laeyla Van't Sultanshof ,zij heeft ook een zeer goed behaald. Een dikke proficiat voor Gwendolyne die super is in het opvoeden van Rottweilers.

Vrijdag 22 november echo laten nemen van Alfa en zij verwacht puppies rond 16 december.

Alfa heeft pups , geboren op 18 december 2013 waarvan 3 reu's en 2 teven.

Wij wensen iedereen een voorspoedig Nieuwjaar en veel plezier met jullie rotties.

lijn

2014

Het geplande nest van Aruba met Jerry lee van Gorgar is uit gesteld , het beloofde gekoeld zaad is er niet alleen bevroren zaad en deze kan het beste ingepland worden in Nederland. en omdat er daar geen tijd meer voor was om dit allemaal te regelen gebruiken we terug onze eigen reu Ithor.

lijn

2015

Zondag 13 september aan een show meegedaan in Libramont met onze nieuwe reu Leroy Fusadjo en Olga vom Hause Sultan deze is beste pup geworden en Leroy heeft de 3 plaats behaald.

Weeral een verandering van dekking geplande dekking Aruba en Monaco , we hebben deze dekking uitgesteld tot we zeker zijn van dat onze teef Aruba pups kan hebben en daarom hebben we weer een dekking gedaan met onze Ithor al bij al is ons Aruba nu drachtig en wachten we vol spanning naar de geboorte van haar pups.

Diesel kao Bumbarin wordt ook gedekt door onze eigen reu Ithor rond 16 oktober.

Ojay en Olga laten voorrontgen beide HD/ vrij.

Leroy fusadjo laten rontgen HD/vrij ED/vrij.

Een echodracht laten nemen van Diesel en zei is drachtig pups verwacht rond 14 december.

Copyright © 2013 VantSultanshof. Designed by MVC-webdesign.